Două persoane care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Ambasadei României în Regatul Spaniei au fost testate pozitiv cu COVID-19, activitatea ambasadei şi a secţiei consulare fiind suspendată temporar

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ministerul Afacerilor Externe informează că două persoane care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Ambasadei României în Regatul Spaniei au fost testate pozitiv cu COVID-19. Starea celor două persoane este bună. Au fost dispuse măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile din statul de reşedinţă, respectiv măsuri de protecţie pentru restul colectivului misiunii diplomatice şi familiile acestora„, transmite MAE.
MAE menţionează că, în acest context, activitatea Ambasadei României în Regatul Spaniei va fi suspendată temporar, având în vedere necesitatea ca personalul misiunii să intre în autoizolare.
Totodată, MAE precizează că activitatea secţiei consulare este suspendată temporar, fiind preluate doar cazurile urgente.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.