Liderul naţionalei de handbal feminin a României şi al echipei CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a făcut, sâmbătă, un apel către românii care nu par a înţelege cât de importantă este distanţarea socială şi petrecerea timpului la domiciliu în contextul răspândirii pandemiei Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din păcate, mulţi dintre noi încă nu realizează gravitatea acestui virus şi se plimbă nestingheriţi pe străzi. Staţi în casă oameni buni, acesta e modul în care ne protejăm pe noi şi pe cei dragi nouă! Aveţi grijă de voi!”, a scris Neagu într-un mesaj, alăturat unei fotografii în care arată textul #STAIACASĂ.

Cristina Neagu a transmis în ultimele zile mai multe mesaje comunitare, în format scris sau video, prin care încerca să dea un exemplu privind izolarea la domiciliu în perioada grea prin care trece România şi întreaga Europă.

”Până astăzi, 21 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 367 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate şi externate (36 la Timişoara, 11 la Bucureşti, 3 la Craiova, unul la Constanţa şi unul la Iaşi). De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, transmisă ieri, 20 martie, ora 13.00, au fost înregistrate alte 59 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienţii nou confirmaţi au vârsta cuprinsă între un an şi 74 de ani”, precizează, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică. 

Numeroase persoane, în special vârstnice, nu respectă recomandările de a sta cât mai mult la domiciliu, astfel că magazinele, străzile şi parcurile din oraşe sunt pline de oameni care nu par a înţelege gravitatea situaţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.