Femeile puternice dau dovada mereu de siguranta, incredere de sine, inteligenta si curaj si impun respect. Adesea, acestea se imbraca la patru ace, deoarece, la intalnirile de afaceri sau in cadrul unei corporatii, nu te poti prezenta in haine sport, largi si comode, ci cu articole cat mai elegante si sofisticate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, daca esti si tu una dintre acestea, trebuie sa detii cateva articole vestimentare, care sa te reprezinte. 

Iata ce NU trebuie sa iti lipseasca din dressing:

·        Fusta din piele

Cat de atragatoare si provocatoare sunt femeile care se imbraca in piele! Mai mult decat atat, acest material exprima putere, succes, siguranta, fapt pentru care si tu trebuie sa porti o fusta din piele, tip creion. Aceasta poate fi purtata atat cu camasi vaporoase, cat si cu tricouri uni, fiind un element extrem de versatil si usor de purtat.

·        Portjartier

Orice doamna sau domnisoara trebuie sa aiba cateva modele de portjartiere sexy, deoarece acest tip de lenjerie intima este special conceput pentru cele care se iubesc exact asa cum sunt, carora nu le este teama sa isi puna in evidenta formele corpului si care nu se sfiesc sa fie provocatoare. Astfel, daca te consideri puternica, trebuie neaparat sa iti achizitionezi cateva.

·        Camasa alba

Nu se stie niciodata cand ai nevoie de o camasa alba, cambrata, mai ales cand participi la tot felul de intalniri importante din domeniul in care lucrezi. Astfel, pentru a avea succes deplin, trebuie sa imbraci o astfel de camasa. Mai mult, aceasta te ajuta si atunci esti lipsita de inspiratie sau in momentele in care ai nevoie de tinute office, cat mai clasice.

·        Pantofi stiletto

Femeile puternice poarta tocuri de cele mai multe ori, deoarece acest tip de incaltaminte subliniaza feminitatea si rafinamentul. Este esential sa detii pantofi de toate culorile, pentru a putea crea cu usurinta outfit-uri inedite, complete si in voga.

·        Geanta din piele

Daca ai incredere in tine, trebuie sa arati acest lucru prin toate metodele posibile. Astfel, lasa deoparte gentile mici si colorate, cu diferite imprimeuri jucause si opteaza pentru cele office, cat mai mari, serioase, de calitate. Este recomandat sa ai macar o geanta neagra, una nude si alta colorata, deoarece astfel de accesorii iti vor completa tinuta.

In cele din urma, o femeie puternica este aceea care reuseste sa tina capul sus, indiferent de piedicile si greutatile pe care le intampina adesea pe parcursul vietii. Reprezentantele sexului frumos, care nu pot fi doborate de nicio problema, sunt cele care exprima acest lucru si prin intermediul vestimentatiei, avand adesea un look serios, provocator si usor sexy, impunator, dar rafinat si delicat in acelasi timp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.