O versiune remasterizată a filmului "Harry Potter and the Sorcerer’s Stone" va rula în cinematografele chineze pentru a-i determina pe spectatori să revină la cinema.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sălile de cinema din China se redeschid progresiv după ce au fost închise timp de mai multe săptămâni din cauza epidemiei de coronavirus. 

Pentru a-i determina pe spectatori să revină la cinema, unul dintre primele filme care va fi difuzat în China va fi o versiune remasterizată în 4K şi în 3D a filmului "Harry Potter and the Sorcerer’s Stone", potrivit Variety, care anunţă ca dată de lansare 30 aprilie. O dată care precede sărbătoarea muncii, unul dintre cele mai profitabile weekend-urile din China. 

Acest anunţ vine totuşi într-un context dificil pentru industria cinematografică chineză. Cinematografele s-au închis la sfârşitul lunii ianuarie, de Anul Nou Chinezesc, lipsindu-i pe oameni de una dintre cele mai populare distracţii. 

Diverse premiere de blockbustere, precum cele mai aşteptate "The Rescue", de Dante Lam, şi "Vanguard", noul film al lui Jackie Chan, au fost amânate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.