Atunci când vine vorba de educaţia copiilor, fiecare părinte îşi dă tot interesul spre a le oferi acestora toate resursele de care au nevoie pentru a-şi forma anumite deprinderi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ştiţi care e cea mai bună metodă de a educa un copil? Prin joacă! Copiii sunt atraşi de jocuri încă de mici. Joaca nu trebuie să fie doar un mod prin care copiii să îşi petreacă timpul liber. Educaţia prin joacă este mult mai bine memorată şi asimilată de către copii.

Întrebarea este: ce activităţi educative puteţi desfăşura împreună cu copiii?

Una dintre ele este pictura pe numere. Ce înseamnă asta? Pictura pe numere este o activitate pe care o puteţi desfăşura individual sau în echipă, prin care se realizează o pictură pe o pânză canvas. Pânza are schiţate pe ea culorile numerotate ce trebuie puse exact în ordinea indicată pentru ca rezultatul final să fie imaginea pe care alegeţi să o pictaţi. Sună dificil? Nu este deloc!

În kit-ul pe care îl găsiţi în magazinul online PicturapeNumere.ro aveţi toate resursele de care aveţi nevoie pentru a realiza tabloul: o pânză canvas cu schiţa numerelor, culorile în ulei şi 3 pensoane. Aceastea vă sunt livrate într-un ambalaj premium, prin curier, transportul fiind gratuit.

De ce aţi alege această activitate pentru copiii voştri?

În primul rând, cu ajutorul picturii pe numere, copilul nu îşi va mai petrece ore întregi din zi în faţa gadget-urilor pe care este obişnuit să se joace.

În al doilea rând, prin această activitate, reuşiţi să va ţineţi copilul ocupat o perioada bună de timp, în care va puteţi vedea liniştiţi de treburile casei.

Pictura pe numere este o activitate pe care o puteţi desfăşura şi în echipă, cu participarea întregii familii. Dacă doriţi să socializaţi mai mult cu copilul şi să îl învăţaţi pe acesta ce înseamnă spiritul de echipa, ajutorul reciproc la nevoie sau pur şi simplu să petreceţi timp în familie, pictura pe numere este tot ceea ce aveţi nevoie!

Cu ajutorul picturii pe numere, copilul îşi va dezvolta creativitatea, va începe să fie atras de artă şi de tot ce e frumos în general. Încă de mici, copiii ar trebui educaţi în spiritul frumosului, să iubească şi să aprecieze arta.

Prin această activitate, copilul îşi va dezvolta şi curiozitatea. Pe măsură ce va începe să realizeze pictura, va fi tot mai atras să vadă ce urmează şi, mai ales, rezultatul final.

O altă lecţie pe care i-o oferiţi copilului este că, prin muncă, poate ajunge să realizeze lucruri frumoase, cu care să se poată mândri şi lăuda celorlalţi. Gândiţi-vă numai la satisfacţia pe care o va avea când îşi va vedea tabloul final! Nu trebuie decât să îi alegeţi rama potrivită din orice magazin şi apoi îl puteţi aşeza la loc de cinste în casa voastră.

În cazul în care doriţi ca fiecare membru al familiei să îşi realizeze propriul tablou, puteţi accesa site-ul şi să comandaţi seturi de picturi pe numere pentru toată familia în funcţie de preferinţe: cu animale, păsări, clădiri, oraşe, peisaje sau flori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.