Casa Regală a României a anunţat joi că pune la dispoziţia Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă spaţii de cazare de pe Domeniul Regal Peleş, pentru persoanele care vor trebui să stea în carantină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei şi Familia Regală continuă să fie alături de societate şi de autorităţile statului român pentru a consolida răspunsul ţării noastre la ameninţarea cu noul coronavirus. Ca urmare a instituirii stării de urgenţă pe teritoriul României, Custodele Coroanei şi surorile sale au luat decizia de a pune la dispoziţia Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, cu titlu gratuit, un număr de 53 de spaţii de cazare individuale în unităţile hoteliere şi vilele de pe Domeniul Regal Peleş, pentru persoanele care vor fi nevoite să stea în carantină”, a anunţat Casa Regală.

Asociaţia Casa Majestăţii Sale a primit confirmarea acestei decizii din partea Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.