Actorii Marius Manole, Oana Pellea, Mihai Călin, István Téglás, Şerban Pavlu, Vlad Zamfirescu şi regizoarea Chris Simion au decis să tragă un semnal de alarmă faţă de situaţia artiştilor din sectorul independent în campania #ActorIndependent care îşi propune să strângă donaţii prin cont direct sau prin cumpărarea de bilete la spectacol virtual "inDEPENDENT de chirie" de pe Bilet.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rămaşi fără unica sursă de venit, actorii din sectorul independent se află în situaţia de a nu-şi mai putea plăti chiriile.

O echipă mixtă de oameni de comunicare (creaţie, publicitate online şi producţie video) s-a mobilizat în mai puţin de o săptămână, creând toate materialele necesare iniţiativei: website, campanie în Social Media, filmări şi testimoniale.

Zi de zi, artişti îndrăgiţi vor trage un semnal de alarmă, vă vor spune poveştile lor dar şi poveştile actorilor din teatrul independent pe care-i susţin. Începem cu nume mari: Marius Manole (iniţiatorul campaniei), Oana Pellea, Mihai Călin, István Téglás, Chris Simion, Şerban Pavlu şi Vlad Zamfirescu. Aceştia sunt doar primii artişti care au răspuns apelului. Alte noi nume se vor alătura în săptămânile următoare.

Cei care vor să ajute pot cumpăra bilete virtuale la spectacolul "inDEPENDENT de chirie", pentru a-i ajuta pe unii actori din sectorul independent să-şi plătească chiria. Banii vor ajunge la actorii aflaţi în dificultate. 

Campania este creată pro-bono de către Storywood Studio, Screen Native şi Trubaduro, prin Fundaţia Calea Griviţei, cu parteneriatul Bilet.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.