Al treilea caz de coronavirus în judeţul Olt este al unei tinere de 21 de ani care a venit din Marea Britanie în 16 martie. Ea a fost iniţial izolată la domiciliu, apoi fiind transportată la o unitate medicală din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Prefecturii Olt, al treilea caz de coronavirus a fost confirmat în judeţul Olt. Este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, care a sosit, în seara de 16 martie, din Marea Britanie pe Aeroportul Otopeni. 
 
"Întrucât această persoană a sosit dintr-un stat în care se înregistrează peste 500 de cazuri Covid-19 confirmate, s-a luat măsura izolării la domiciliu. În această dimineaţă, tânăra a fost transportată cu ATPVM din dotarea ISU Olt la o unitate sanitară din muncipiul Bucureşti”, se arată în comunicat. 
 
Sursa citată menţionează că în urma anchetei epidemiologice realizată de Direcţia de Sănătate Publică Olt a rezultat că această persoană a intrat în contact direct cu alte cinci persoane, care se află în autoizolare la domiciliu, fiind adoptate măsuri pentru verificarea permanentă a respectării acestei restricţii. 
 
De asemenea, DSP Olt a prelevat probe pentru testarea Covid-19 acestor persoane. 
 
În prezent, ancheta epidemiologică este în curs de desfăşurare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.