Proiectul “Ascultă 5 minute de muzică clasică”, iniţiat şi organizat de Radio România Muzical, continuă pe pagina dedicată www.romania-muzical.ro/5minute, în contextul suspendării cursurilor şcolare, anunţă instituţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima pagină a acestui site pot fi ascultate două piese noi însoţite de explicaţii, în fiecare săptămână.

Copiii pot răspunde şi la concursul online cu întrebări legate de explicaţiile ascultate. Săptămânal, sunt aleşi 10 câştigători prin tragere la sorţi, premiile constând în CD-uri cu muzică clasică. Câştigătorii sunt afişaţi pe site-ul proiectului, săptămânal; premiile vor fi expediate pe adresele şcolilor unde studiază câştigătorii, odată cu reluarea cursurilor.

Pe pagina proiectului "Ascultă 5 minute de muzică clasică", link-ul Piese pentru elevi cuprinde o arhivă a tuturor pieselor muzicale cu explicaţii transmise în şcoli începând cu anul 2014 - în total, peste 200 de piese, esenţiale pentru dezvoltarea unei culturi muzicale.

Tot în această perioadă, când concertele live sunt suspendate, Radio România Muzical vrea să vină în sprijinul muzicienilor, dar şi al publicului.

Muzicienii care şi-au propus să organizeze concerte live pe propriul site/ cont social media, sunt invitaţi să transmită informaţii despre aceste evenimente către Radio România Muzical, la adresa rrm.msite@gmail.com, pentru a beneficia de promovare.

Mai mult, Radio România Muzical poate găzdui pe site-ul şi contul său de Facebook aceste evenimente live. Pentru concerte transmise în direct (şi) pe site-ul Radio România Muzical, este necesar codul embeded al transmisiunii, pentru live pe Facebook, recomandăm crearea unui eveniment cu Radio România Muzical co-hosting.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.