Mai mulţi locuitori ai comunei bihorene Holod s-au speriat după ce au descoperit că pe porţile caselor fuseseră lipite abţibilduri pe care era scris "Carantină COVID-19". Primarul comunei, Ioan Horga, afirmă că oamenii l-au sunat panicaţi, întrebându-l dacă s-a stabilit intrarea lor în carantină, relatează ebihoreanul.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Persoane iresponsabile au lipit aceste etichete pe porţile locuitorilor din Holod şi Lupoaia producând panica. Dimineaţa au apărut. Oamenii m-au sunat disperaţi şi întrebau dacă e carantină. Vă închipuţi că nu e un lucru de joacă", a declarat pentru ebihoreanul.ro edilul comunei. 

El a spus că a anunţat Poliţia, iar un echipaj format din oameni ai legii a făcut fotografii şi a preluat probe pentru a afla făptaşul. 

Conform primarului, au fost marcate cu acest mesaj circa 20 de case din Holod şi circa 4 din Lupoaia. Se pare că făptaşul ar fi din zonă, pentru a evitat locurile în care sunt camere de surpaveghere în comună şi nici n-a pus etichete pe casele unde nu locuieşte nimeni. 

În comuna Holod sunt cinci persoane în autoizolare - deci nu în carantină - în satul Dumbrava. 

 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.