Noi informaţii ieşite la iveală prin intermediul codului următoarei versiuni de iOS arată că Apple va lansa în curând două modele de iPhone “ieftine”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Era cunoscut până acum că Apple pregăteşte un model de iPhone mai ieftin, cu ecran mai mic decât norma actuală, pentru a concura şi pe zona smartphone-urilor mid-range. Se pare, însă, că vor fi două modele, nu doar unul.

Alături de device-ul cu ecran de 4,7 inch, despre care se ştia şi până acum, se pare că va mai fi lansat un model cu ecran de 5,5 inch, care va fi o versiune “Plus” a primului.

Ambele variante vor avea la bază designul lui iPhone 8, dar vor dispune de componente şi facilităţi noi. În fruntea listei se află A13 Bionic, care este acelaşi chipset folosit şi de iPhone 11.

Cele două modele nu vor avea Face ID, ci vor folosi Touch ID pentru securizare, împreună cu un buton Home solid. Acesta foloseşte Taptic Engine şi nu are părţi care se mişcă, adică nu trebuie apăsat pentru a fi folosit, ci doar atins.

Ambele dispozitive vor suporta Apple Pay şi alte funcţii care se bazează pe conexiunea NFC.

Este posibil ca versiunea cu ecran de 4,7 inch, care ar urma să aibă 64GB / 128GB spaţiu de stocare, să coste începând de la 400 de dolari. Varianta cu ecran de 5,5 inch ar trebui, în mod normal, să fie cu 100 de dolari mai scumpă.

Cele două noi iPhone-uri ar urma să fie prezentate oficial undeva spre finalul acestei luni, fără a fi organizat un eveniment special în acest sens.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.