O tânără de 28 de ani din Ialomiţa care era în centrul de carantină de la Amara a fost confirmată cu coronavirus, potrivit autorităţilor locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit autorităţilor din Ialomiţa, tânăra de 28 de ani a ajuns în 13 martie în Centrul de carantină deschis în staţiunea Amara. La sosire, tânara a fost testată pentru coronavirus.

Rezultatul a sosit duminică seara şi a fost pozitiv. Ea a fost preluată cu izoleta şi transportată la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Bucureşti.

Tânăra nu era singură în cameră, ci cu încă o femeie, aceasta fiind mutată într-o altă cameră, iar încăperea a fost dezinfectată.

În momentul de faţă în Centrul de carantină de la Amara se află 30 de persoane. De asemenea, alţi 100 de ialomiţeni sunt izolaţi la domiciliu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.