Ministrul propus al Muncii, Violeta Alexandru, spune că, pentru a fi audiată de comisia parlamentară, a sunat, la ora stabilită, pe telefonul pus la dispoziţie de Comisie şi a folosit codul de acces primit pentru a intra pe linia securizată, unde a aşteptat pe hold până a fost deconectată. Ea afirmă că l-a sunat pe preşedintele comisiei, Adrian Solomon, pentru a-i spune că este la dispoziţia comisiei. "Mi-a spus că nu mai este nevoie să mă audieze, au votat deja! Circul PSD nu se dezminte!", mai spune Alexandru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"FAKE NEWS Audierea din această dimineaţă ... La ora stabilită, am sunat pe telefonul pus la dispoziţie de Comisie, am intrat, cu un cod de acces, pe linia securizată, am aşteptat pe hold până am fost deconectată", afirmă Violeta Alexandru, pe Facebook.

Ea spune că l-a sunat imediat pe preşedintele Comisiei, deputatul PSD Adrian Solomon, să îl întrebe ce se întâmplă şi să îi spună că este la dispoziţia Comisiei.

"Mi-a spus că nu mai este nevoie să mă audieze, au votat deja! Circul PSD nu se dezminte!", susţine Violeta Alexandru.

Ea a primit aviz negativ în lipsă pentru Ministerul Muncii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.