Turul ciclist al Italiei, al cărui start era programat la 9 mai, a fost amânat din cauza coronavirusului, a anunţat RCS, societatea care organizează competiţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit L’Equipe, în urmă cu câteva ore, guvernul din Ungaria a anunţat anularea primelor trei etape ale Turului Italiei, programate pe teritoriul acestei ţări.

“Ca reacţie după propagarea coronavirusului, guvernul din Ungaria a declarat stare de urgenţă. Este interzisă organizarea de evenimente în masă şi imposibilă organizarea de evenimente internaţionale. Drept urmare, comitetul de organizare a etapelor din Ungaria a declarat că erapele de la început nu vor putea avea loc în Ungaria. Toate părţile au convenit că sunt hotărâte să permită ca Giro să pornească din Ungaria la o dată ulterioară”, se arată în comunicatul organizatorilor.

O nouă dată va fi anunţată nu înainte de 3 aprilie, a menţionat RCS.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.