Traficul rutier este restricţionat pentru vehiculele cu lăţimea mai mare de 4 metri, la Agenţia de Control şi Încasare Calafat, din cauza corturilor pentru triaj amplasate în zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma măsurilor luate de Ministerul Apărării Naţionale, respectiv crearea de spaţii de izolare şi carantină pentru limitarea epidemiei de coronavirus în zona Sistemului de Detectare a Traficului Ilegal de Materiale Radioactive, traficul rutier va fi restricţionat temporar în Agenţia de Control şi Încasare Calafat pentru vehiculele de transport marfă cu lăţimea mai mare de 4 m”, a anunţat, joi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Potrivit sursei citate, restricţia va fi impusă pentru perioada 12.03. – 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire a perioadei, în funcţie de evoluţia epidemiei de coronavirus.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.