Întreg Guvernul spaniol a fost testat după ce ministrul Egalităţii de şanse, Irene Montero, a fost diagnosticat cu Covid-19 şi viceprim-ministrul Pablo Iglesias este în plasat în carantină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit televiziunii naţionale spaniole, Executivul a anunţat printr-un comunicat că Montero este una dintre cele peste 2.700 de persoane infectate.

Membrii Guvernului au fost testaţi joi, iar întâlnirile din agena prim-ministrului Pedro Sánchez, inclusiv şedinţa de Guvern, vor avea loc într-o manieră telematică.

Irene Montero se simte bine şi a transmis într-un mesaj publicat pe Twitter că a prezentat simptome de miercuri şi că va urma instrucţiunile medicilor.

La rândul lui, Iglesias a anunţat că va rămâne la domiciliu până la primirea rezultatelor.

Spania este una dintre cele mai afectate ţări europene de Covid-19, cu peste 2.700 de cazuri şi 64 de decese înregistrate de la izbucnirea pandemiei. Principalele focare sunt Comunitatea Madrid, Ţara Bascilor, La Rioja şi Catalonia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.