Un ofiţer SRI se află printre cei confirmaţi marţi cu coronavirus, fiind derulată o anchetă epidemiologică pentru a stabili toate persoanele cu care a intrat în contact.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În data de 10 martie 2020, un ofiţer din cadrul Serviciului Român de Informaţii a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus (COVID-19). Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, împreună cu Direcţia Medicală din SRI, au desfăşurat o anchetă epidemiologică pentru identificarea şi izolarea tuturor persoanelor cu care acesta a intrat în contact. În prezent, situaţia este sub control şi au fost luate deja toate măsurile prevăzute în astfel de cazuri”, anunţă SRI.

Directorul SRI a dispus înfiinţarea unei comisii la nivelul Serviciului care va monitoriza permanent implementarea tuturor măsurilor necesare pentru limitarea răspândirii noului virus de către persoanele care au fost în contact cu pacientul confirmat cu coronavirus.

SRI comunică permanent cu instituţiile abilitate pentru gestionarea problematicii COVID-19 şi respectă cu stricteţe hotărârile acestora.

Bărbatul ar fi fiul bărbatului de 60 de ani diagnosticat cu coronavirus după ce iniţial a fost internat la Spitalul ”Dimitrie Gerota”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.