Transportatorul low-cost Wizz Air a anunţat miercuri că a anulat miercuri mai multe curse din Germania şi Spania spre România, pentru minimiza răspândirea coronavirusului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru a ajuta la limitarea epidemiei, Wizz Air anulează zborurile din Memmingen / Munchen West, Dortmund, Basel-Mulhouse-Freiburg, Madrid, Nürnberg, Karlsruhe / Baden-Baden, Frankfurt Hahn către Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, de pe 11 martie 2020”, a informat compania.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare şi care şi-au efectuat rezervările direct pe wizzair.com sau în aplicaţia de mobil a companiei aeriene vor fi informaţi automat prin e-mail, şi vor putea să aleagă între  reprogramarea gratuită, rambursarea completă sau rambursarea a 120% din tariful iniţial sub formă de credit Wizz, arată compania.

De asemenea, pasagerii pot alege între opţiuni accesând selectând cea mai bună opţiune prin intermediul platformei de programare individuală.

”Pasagerii care şi-au făcut rezervările prin intermediul agenţiilor de turism - inclusiv agenţiile de turism online - ar trebui să ia legătura cu compania de unde şi-au achiziţionat biletele”, mai spun reprezentanţii companiei.

De asemenea, toţi pasagerii care sosesc din alte zone din China, Franţa, Germania, Coreea de Sud, Spania şi Iranul întreg (zone galbene) vor fi informaţi cu privire la decizia autorităţilor referitoare la carantina de 14 zile impusă de autorităţi.

”Wizz Air le recomandă pasagerilor să contacteze autorităţile responsabile pentru detalii precise şi pentru a li se confirma eligibilitatea şi condiţiile de călătorie. Totodată, pasagerii sunt rugaţi să ia în considerare schimbarea zborurilor către destinaţii alternative sau anularea acestora, dacă este necesar. Wizz Air le reaminteşte tuturor pasagerilor că sunt responsabili de a fi sunt conştienţi de condiţiile de călătorie legate de ţara de sosire înainte de călătorie”, adaugă compania.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 155 de destinaţii din 45 de ţări. În 2019, 40 de milioane de pasageri au zburat cu compania aviatică. WIZZ operează o flotă de 121 de aeronave Airbus.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.