Noul antrenor principal al echipei Dinamo Bucureşti este Adrian Mihalcea, a anunţat managerul general Florin Prunea prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ultima oară antrenor secund la echipa naţională a României, fostul atacant dinamovist a câştigat cinci trofee în aproape şapte sezoane în tricoul alb-roşu.

Campion al României (2000, 2002) şi câştigător al Cupei României (2000, 2001, 2005), Adrian Mihalcea a înscris 68 de goluri în 181 de meciuri pentru Dinamo în Liga 1, fiind în primii 10 marcatori din istoria clubului din Ştefan cel Mare.

După o carieră impresionantă ca jucător, Adrian Mihalcea şi-a început cariera de tehnician la Unirea Slobozia, echipa din oraşul său natal.

A antrenat Unirea Slobozia (iulie 2013-martie 2015), ACS Berceni (martie 2015-iunie 2015), Dunărea Călăraşi (ianuarie 2016-iunie 2017), UTA (iunie 2017-august 2017), CS Mioveni (septembrie 2017) şi, din toamna anului 2017 până la finalul anului trecut, a fost secundul selecţionerului Cosmin Contra la prima reprezentativă a României.

"Sunt la fel de emoţionat şi de onorat ca în prima zi când am venit ca jucător la Dinamo. Nu este cel mai fericit moment al echipei, dar sunt convins că împreună cu jucătorii, staful tehnic şi suporterii noştri vom reuşi să vorbim din nou de performanţă la Dinamo. Ca jucător am trăit momente unice la Dinamo, ca antrenor vreau să retrăiesc aceleaşi sentimente", este mesajul lui Adrian Mihalcea, potrivit fcdinamo.ro.

Noul antrenor principal al "câinilor" va fi prezentat oficial într-o conferinţă de presă programată joi, de la ora 15.00, la sala de evenimente a cantonamentului de la Săftica.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.