Autorităţile judeţene din Brăila au anunţat că s-a luat decizia ca apartinătorii să nu mai intre in Spitalul Judetean de Urgenta Brăila. Vizitele în saloanele bolnavilor au fost suspendate . Rudele pacineţilor le vor putea trimite pachete doar intr-un anumit interval orar şi doar prin intermediul asistentelor sau infirmierelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile judeţene, cele care au în subordine Spitalul Judeţean Brăila, au anunţat că orice angajat al spitalului care nu va respcta regulile, de la paznici, la personalul medical, va fi aspru sancţionat.

La Brăila, autorităţile au decis de asemenea închiderea creşelor în perioada 11-22 martie.

De asemenea, tot în această perioadă, la Teatrul “Maria Filotti” şi Teatrul de Păpuşi “Cărăbuş” se anulează spectacolele şi se închid Piaţa Obor şi Piaţa de Păsări.

“Măsurile sunt luate pentru perioada 11-22 martie, cu prelungire automată dacă la nivel naţional se decide acest lucru. În această perioadă personalul va veni la serviciu, va desfăşura activităţi specifice, de pregătire a altor piese de treatru, premiere, repetiţii, igienizarea claselor la creşe, treburi administrative, dar nu vor veni copiii sau vor avea loc spectacole cu publicul” a declarat primarul Marian Dragomir.

La nivelul judeţului Brăila sunt 122 de persoane în izolare la domiciliu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.