Societatea Timişoara anunţă că va anula toate manifestările dedicate aniversării a 30 de ani de la lansarea Proclamaţiei de la Timişoara, având în vedere măsurile luate în contextul infectării cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ţinând cont de epidemia de COVID-19 şi de măsurile luate pentru limitarea efectelor ei de către guvern şi autorităţile locale, dând dovada de responsabilitate, Societatea Timişoara anulează toate acţiunile legate de aniversarea a 30 de ani de la lansarea Proclamaţiei de la Timişoara, acţiuni organizate de asociaţie”, se arată într-un comunicat de presă, de marţi seara, al Societăţii Timişoara.

Totusi, membri ai Societăţii Timişoara vor participa miercuri, 11 martie, la şedinţa extraordinară a Consiliului Local al municipiului Timişoara, care a aderat la 9 martie 1990, fără niciun vot împotrivă, la Proclamaţia de la Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.