Un copil de şase ani din judeţul Hunedoara şi mama acestuia, aflaţi în autoizolare după o vizită a femeii în Italia, sunt suspecţi de infectare cu coronavirus. Copilul a prezentat dureri în gât şi febră şi au fost transportaţi la spital, fiind izolaţi pe secţia Boli Infecţioase, până la primirea rezultatelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un copil de 6 ani şi jumătate, aflat în autoizolare împreună cu mama reîntoarsă din Italia în data de 26 februarie,  a prezentat febră şi disfagie. S-a luat legătura cu CNSCBT, se transportă la UPU al Spitalului  Judeţean Deva, s-au recoltat probe care se trimit la Spitalul de Boli Infecţioase V. Babeş din Timişoara”, au transmis reprezentanţii DSP Hunedoara.

Potrivit acestora, până la sosirea rezultatelor, cei doi sunt internaţi într-un salon izolat la Secţia de Boli Infecţioase.

În prezent, în judeţul Hunedoara sunt 142 de persoane izolate la domiciliu şi nicio persoană în carantină. 

De asemenea, tot din judeţul Hunedoara, două persoane, tată şi fiică, se află internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, cei doi fiind infectaţi cu coronavirus, după o vizită în Italia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.