Toate evenimentele programate să aibă loc la Sala Radio din Bucureşti în luna martie au fost anulate, potrivit unui anunţ făcut luni de instituţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Începând din data de 9 martie 2020 se anulează toate evenimentele cu public programate la Sala Radio până la data de 31 martie 2020. Decizia se subscrie măsurilor anunţate deja de autorităţi pentru evitarea răspândirii coronavirusului în România”, este anunţul făcut luni.

Această perioadă poate fi prelungită în funcţie de deciziile organelor competente.

Spectatorii care şi-au achiziţionat bilete pentru concertele din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio programate în perioada menţionată îşi vor recupera banii începând cu o dată ce va fi anunţată ulterior la casa de bilete a Sălii Radio şi pe site-ul Orchestrelor şi Corurilor Radio România - orchestreradio.ro.

Abonaţilor la concertele din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio li se va returna suma corespunzătoare concertelor anulate (din costul total al abonamentului).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.