Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, duminică după-amiază, la finalul şedinţei Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, că Societatea de Transport Bucureşti va suplimenta numărul mijloacelor de transport pentru a evita aglomeraţia din autobuze şi tramvaie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Primarul general a dispus suplimentarea numărului de autobuze, astfel încât aglomeraţiile înăuntrul mijlocului de transport să fie evitate”, a afirmat Bădulescu, duminică, la finalul şedinţei în care s-au discutat măsurile luate pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Viceprimarul Capitalei a precizat că Poliţia Locală va face controale la agenţii economici care îşi desfăşară activitatea cu publicul pentru a se asigura că aceştia nu organizează adunări de peste o mie de persoane, dar şi pentru a fi siguri adunările cu mai puţin de o mie de oameni respectă deciziile privind prevenirea răspândirii COVID-19.

”Ne bucurăm că majoritatea agenţilor economici care au acest tip de activităţi în derulare au început să sune, se informează şi se conformează în raport de măsurile impuse”, a mai spus Aurelian Bădulescu.

El a spus că sancţiunile faţă de cei care nu respectă vor consta în închiderea localului şi încetarea acţiunii în desfăşurare.

14 cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în România, două fiind în Bucureşti. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.