Componenţii şi stafurile echipelor de ciclism Cofidis şi Groupama-FDI au ieşit din carantina în Emiratele Arabe Unite, unde se aflau de zece zile, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ultimele două etape ale Turului ciclist al Emiratelor Arabe Unite au fost anulate după descoperirea a două cazuri de infectare cu coronavirus la doi membri ai stafurilor echipelor.

Marţi, autorităţile din Emirate au mai anunţat şase cazuri de Covid-19 care au legătură cu cursa.

Majoritatea cicliştilor, componennţilor stafurilor şi reprezentanţilor mass-media au fost trimişi acasă după ce au fost testaţi.

Cofidis şi Groupama-FDJ au anunţat că toţi componenţii lor au fost testaţi pentru depistarea coronavirusului şi rezultatele au fost negative, dar au precizat că Uniunea Ciclistă Internaţională le-a cerut iniţial să rămână în carantină până la 14 martie, însă în cele din urmă aceasta s-a încheiat duminică..

"Mulţumim mult celor care au muncit zi şi noapte pentru ca noi să putem pleca mai repede", a declarat  Cédric Vasseur, manager general al echipei Cofidis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.