Prefectul judeţului Timiş, Liliana Oneţ, a explicat, pe Facebook, că a avut o "cădere de calciu" pe fondul unei răceli şi al oboselii din ultimele zile, iar acesta a fost motivul pentru care în cursul zilei de vineri a ajuns la spital, la Urgenţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prefectul de Timiş, Liliana Oneţ, spune că în presă au apărut exegerări, că nu a leşinat, dar a avut o cădere de calciu.
 
"Am să încep prin a vă mulţumi tuturor pentru mesaje şi pentru grijă! În presă au apărut însă informaţii exagerate şi doresc să ştiţi situaţia reală. Multitudinea de evenimente din ultima perioadă din judeţul Timiş (coronavirus, pesta porcină etc.) a dus la o stare de oboseală, dar situaţia nu este atât de gravă precum a fost prezentată. Nu am leşinat, nu m-a luat salvarea să mă ducă la spital... A fost o cădere de calciu, pe fondul unei răceli de sezon. Odihna este de bază în aceste zile, o odihnă activă totuşi, pentru că evenimentele merg înainte. Vă mulţumesc încă o dată pentru încurajări!”, a scris Oneţ, pe Facebook.
 
Vineri, un echipaj SMURD a fost chemat la sediul Prefecturii Timiş, iar medicii i-au acordat primul ajutor prefectului Liliana Oneţ căreia i se făcuse rău la finalul unei şedinţe a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă în care s-au discutat probleme legate de prezenţa coronavirusului şi a pestei porcine, în Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.