Atacantul FCSB Florin Tănase a declarat, sâmbătă, că a fost surprins de faptul că portarul Cristian Bălgrădean a semnat un contract cu rivala CFR Clul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu că ne-a afectat, dar am rămas şi noi surprinşi. După părerea mea trebuia să anunţe. Fiecare îşi alege drumul în viaţă, dar trebuia şi noi, cei care ne schimbam cu el în vestiar, să fim anunţaţi. Eu am aflat când avea geanta pe umăr şi pleca de la bază, miercuri, înainte să plecăm la Sibiu. Nu i-am urat baftă. El nu ne-a spus în vestiar cu ce echipă a semnat, am aflat după. A spus că a semnat cu altă echipă, atât", a declarat el, într-o conferinţă de presă.

Tănase îşi doreşte să joace în semifinalele Cupei României cu Dinamo, pentru a-şi lua revanşa după înfrângerea din campionat: "Dacă vom câştiga aceste două partide, cu Craiova şi CFR, ne vom bate la campionat, avem şanse. Dar dacă nu vom câştiga aceste două partide, ne rămâne cupa. Mai uşor e în cupă, unde mai ai trei meciuri. În campionat mai sunt nouă. Sper să li se îndeplinească dorinţa (n.r. - dinamoviştilor, de a juca în cupă cu FCSB) şi să ne luăm revanşa, pentru că eu cred că putem trece de ei. O finală cu ei ar fi foarte frumoasă, dar eu mi-aş dori să jucăm două meciuri cu ei."

El apreciază la 50 la sută şansele de victorie ale echipei lui, FCSB, în meciul cu CS Universitatea Craiova.

"Dacă stai să te uiţi la ultimele rezultate, putem spune că suntem favoriţi, dar eu cred că şansele sunt 50-50. Ei au o echipă bună, sunt în formă, noi nu prea am făcut meciuri bune anul acesta şi sperăm să facem un meci mare, mâine, cu ei. (n.r. - despre faptul că Man spune că jucătorii FCSB nu se regăsesc în acest început de 2020) Ne-am regăsit de dimineaţă aici, sperăm să ne regăsim şi mâine la arenă. Mai avem multe lucruri de îmbunătăţit, dar după această calificare sper să avem un moral bun mâine şi să ne iasă jocul. Craiova e o echiă mai puernică, s-au întărit, joacă un fotbal mult mai bun, mai ofensiv şi eu cred că va fi un meci mai greu decât ultimul pe care l-am jucat cu ei", a precizat Tănase.

Meciul FCSB - CS Universitatea Craiova se va disputa, duminică, de la ora 20.30, pe Arena Naţionlă, în etapa a II-a a play-off-ului Ligii I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.