Antrenorul FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, a declarat, sâmbătă, că echipa sa are moralul mai bun după ce a obţinut calificarea în semifinalele Cupei României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Această victorie de la Hermannstadt (n.r. - din Cupa României) a descătuşat puţin jucătorii şi le-a dat încrederea că pot în orice moment să câştige orice joc. Am mare încredere în ei şi ne dorim să-i facem fericiţi pe toţi suporterii noştri. Sunt optimist şi cu Dumenzeu înainte! Cred că au trecut peste acest şoc (n.r. - plecarea lui Bălgrădean) şi suntem încrezători în continuare pentru că au mai fost meciuri în care Bălgrădean nu a jucat şi echipa s-a descurcat bine. Au trecut peste, deja discuţiile sunt despre alte lucruri, nu despre Bălgrădean. Consider că urmează două meciuri grele în campionat, decisive nu sunt. Mai sunt nouă jocuri şi se poate întâmpla orice. Sunt puţine puncte între locul 2 şi 6, între locul I şi 6. Presiune este la orice joc, presiune este de când ai semnat cu FCSB şi trebuie te împrieteneşti cumva cu presiunea şi să-i faci faţă pentru că noi ne dorim doar să câştigăm. Aşa vom face şi la jocul de mâine şi la jocul următor. Faţă de meciul cu noi, Craiova a adus jucători şi consider s-a întărit. Nu ştiu dacă Gustavo va juca mâine, cu noi, dar este un jucător bun, cu calitate. Noi ne dorim să ne atingem obiectivul. Obiectivul este câştigarea campionatului şi participarea într-o cupă europeană. Încercăm să-l atingem prin jocurile din campionat sau prin jocurile din cupă. În acest moment, calificarea în Cupa României ne-a liniştit un segment de obiectiv. Acum ne rămâne să ne concentrăm pe campionat. După acest joc din cupă consider că avem un plus din punct de vedere moral şi mental. Nu vine Vâtcă, am văzut şi eu că se speculează. Din ce ştiu eu, a semnat cu U Cuj, nu înţeleg de ce se mai bate monedă pe acest lucru. În momentul acesta avem doi portari în lot", a declarat Vintilă.

Meciul FCSB - CS Universitatea Craiova se va disputa, duminică, de la ora 20.30, pe Arena Naţionlă, în etapa a II-a a play-off-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.