Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Bogdan Andone, a declarat, vineri seară, că Gabriel Tamaş şi Denis Alibec ar aduce un plus naţionalei la meciul cu Islanda, din play-off-ul pentru Euro-2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o perioadă delicată şi dificilă pentru el, dar Gabi are o personalitate puternică. Am discutat cu el înainte de meciul de la Cluj când a aflat vestea (n.r. - decesul tatălui său). Apoi am stat de vorbă cu el, a vrut să se antreneze cu echipa, a lipsit doar ieri când a fost înmormântarea, a venit aseară târziu. Mă bucur că a marcat şi că băieţii l-au ajutat.  E o listă cu 3 jucători care bat penaltiurile, nu e o ordine anume, dar azi a bătut Gabi în semn de respect.  E primul lui gol de când sunt aici, a adus 3 puncte importante pentru echipă. Tamaş ar fi un plus la echipa naţională, iar Denis Alibec nu mai dă din mâini, e un jucător pozitiv, are realizări. E un jucător de execuţie care poate face diferenţa cu Islanda," a spus Bogdan Andone, conform digisport.ro.

Antrenorul Astrei a spus că Budescu se va antrena de luni alături de coechipieri. El a vorbit şi despre restanţele financiare către jucători, dar şi de faza care l-a derutat pe centralul Ionuţ Coza, când Tamaş şi portarul Lazar au executat inedit o repunere în joc.

"Dacă am fi câştigat la CFR, jucătorii mai primeau un salariu, acum va intra săptămâna viitoare. Iar schema cu portarul au exersat-o fără ştirea mea. E prima oară când am văzut-o şi eu, bine că nu am luat gol", a precizat Bogdan Andone.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a doua a play-off-ului Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Gabriel Tamaş, în minutul 64, care a transformat o lovitură de pedeapsă, acordată după un fault al lui Patache asupra lui Alibec.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.