Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat că a discutat cu Ştefan Radu, iar decizia fundaşului de a nu mai veni la echipa naţională rămâne aceeaşi. El a mai spus că îşi doreşte ca Radu să nu fie blamat pentru această decizie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am discutat cu Ştefan Radu, iar decizia lui privind prezenţa la echipa naţională rămâne aceeaşi. Nu există probleme între noi doi sau între el şi Federaţie, pur şi simplu e o decizie pe care a luat-o în trecut şi orice revenire ar însemna discuţii pe care nu le doreşte, pe tema absenţei lui de până acum. Are 33 de ani, e opţiunea lui pentru finalul de carieră, deşi mi-aş fi dorit să lucrăm împreună pentru România. În acelaşi timp, nu vreau nici să fie blamat pentru această menţinere a deciziei, nici să prelungim inutil un subiect deja închis, mai ales în contextul acestei partide foarte importante care urmează"', a declarat Rădoi, conform frf.ro.

Rădoi a precizat că nu a mai discutat cu alţi jucători retraşi din circuitul echipei naţionale. "Sunt puţine zile rămase până la deplasarea în Islanda, vor fi şi mai puţine de lucrat efectiv cu jucătorii, e un context special şi pentru mine. Astfel, atmosfera în jurul echipei naţionale devine esenţială, poate mai mult ca oricând. Ca să evit orice speculaţii, în urma analizei mele şi a staff-ului, nu am purtat discuţii cu alţi jucători retraşi din circuitul naţionalei. Cred că putem învinge Islanda şi avem toate resursele necesare pentru asta”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.