Un echipaj SMURD a fost chemat de urgenţă, vineri, la Prefectura Timiş, după ce prefectului Liliana Oneţ i s-a făcut rău, la finalul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Medicii i-au acordat primul ajutor, apoi prefectul a plecat la spital cu o maşină a instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
La scurt timp după şedinţa Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă care a avut loc, vineri, la Prefectura Timiş, pe tema coronavirusului, a fost solicitată intervenţia unui echipaj medical, după ce prefectului Liliana Oneţ i s-a făcut rău.
 
Medicii i-au acordat primul ajutor reprezentantului Guvernului în teritoriu, apoi au plecat. Liliana Oneţ a urcat, apoi, într-o maşină a instituţiei pe care o conduce şi s-a dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Timişoara. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.