Fostul producător de film Harvey Weinstein, care a fost găsit vinovat pentru viol şi agresiune sexuală, a fost transferat la închisoarea Rikers, după zece zile de spitalizare, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul lui de cuvânt a spus că Weinstein a fost supus, miercuri, unei intervenţii pe cord la spitalul Bellevue şi că acum starea lui de sănătate îi permite să fie transferat la închisoare, unde va fi internat în unitatea sanitară.

„Procedura a fost una de succes şi el va fi urmărit atent la infirmerie”, a spus Juda Engelmayer.

Weinstein a fost găsit vinovat de viol şi agresiune sexuală pe 24 februarie, la New York, iar sentinţa urmează să fie dată pe 11 martie. El poate primi până la 29 de ani de închisoare.

După anunţarea verdictului, Weinstein ar fi trebuit dus direct la Rikers, însă după ce a acuzat dureri în piept şi o creştere a tensiunii, a fost spitalizat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.