Un bărbat din Galaţi, care trebuia să fie în izolare la domiciliu, a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că nu a fost găsit acasă. În prezent, se fac cercetări pentru a se stabili unde se află bărbatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Galaţi, în uma controalelor declanşate la începutul săptămânii de Poliţie şi reprezentanţi ai DSP, s-a descoperit că o persoană care trebuia să fie izolată la domiciliu, după ce a călătorit într-o ţară afectată de coronavirus, este de negăsit. La domiciliul persoanei respective ar fi răspuns mama care le-a spus inspectorilor că nu ştie unde se află bărbatul.

Inspectorii au sunat pe telefonul mobil al acestuia, care a adresat injurii autorităţilor, după care şi-a închis telefonul, fără a mai putea fi contactat.

În această situaţie, gălăţeanul, care ar fi fost necooperant încă de la momentul la care a fost informat că trebuie să rămână în izolare la domiciliu, a fost amendat în lipsă cu 10.000 de lei.

În prezent, poliţiştii fac verificări pentru a se stabili unde se află bărbatul.

În judeţul Galaţi, potrivit informaţiilor Prefecturii, se află în acest moment în autoizolare la domiciliu 615 persoane, 4 sunt în carantină într-un centru şi 9 persoane, dintre care trei copii si mamele lor, sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.