Vicepreşedintele Tribunalului Brăila, judecătorul Daniela Vicol, este izolat la domiciliu după ce a călătorit în Italia, izolarea realizându-se însă după două zile în care magistratul s-a aflat la serviciu. Tot la Brăila, o persoană a fost amendată cu 10.000 de lei pentru că nu ar fi respectat regulile de izolare la domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Judecătorul Daniela Vicol este izolată în casă, după ce a fost în Italia, însă izolarea s-a făcut după două zile în care magistratul a fost la serviciu, la Tribunalul Brăila.

La acest moment, Daniela Vicol nu prezintă niciun simptom de boală, medicii din cadrul DSP ţinând legătura permanent cu ea.

“În zilele de 21 şi 24 februarie (perioada vineri - luni - n.r.), d-na judecător Daniela Vicol a fost în concediu de odihnă. În zilele de 25 şi 26 februarie (marţi şi miercuri - n.r.), aceasta a fost la serviciu. Pe data de 27 februarie, d-na judecător a anunţat că a fost contactată de la Direcţia de Sănătate Publică Brăila şi i s-a spus să rămână în izolare la domiciliu, informând conducerea Tribunalului Brăila cu privire la acest aspect”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Brăila, Georgiana Streche.

Tot la Brăila, o persoană a fost amendată cu 10.000 de lei pentru că nu a respectat regulile de izolare la domiciliu.

În judeţul Brăila, sunt izolaţi la domiciliu în acest moment 129 de oameni. Deocamdată, la Brăila nu există niciun caz de carantină.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.