Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seară, că susţinerea lui Şerban NIcolae pentru funcţia de preşedinte al Senatului va fi supusă votului Comitetului Executiv al PSD şi nu exclude posibilitatea de a apărea surprize. ”Comitetul Executiv nu semnează ca primarul”, a spus Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Domnul Şerban Nicolae este dintre puţinii membri fondatori ai partidului. Ne cunoaştem de zeci de ani, avem o comunicare, este colegul meu, îl respect ca atare. Este o decizie a senatorilor, urmează să fie discutată în CEx, acum doresc să facă anumite... două sau trei demisii, urmează să închidă Biroul Permanent al Senatului, vom respecta exact Statutul”, a declarat, miercuri seară, la Digi 24, Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă ar fi dorit altă persoană pentru această funcţie, Ciolacu a spus: ”Dacă mi-aş fi dorit alt nume, m-aş fi implicat şi ar fi fost acela. Aş fi sunat colegii, aş fi dat o orientare, lucru pe care nu l-am făcut”. 

De asemenea, întrebat dacă la validare pot apărea surprize, Ciolacu nu a exclus acest lucru.

”Este posibil, până la urmă este un vot în Comitetul Executiv unde liderii judeţeni îşi exprimă opinia. Comitetul Executiv nu semnează ca primarul. Eu o să iau act de decizie, nu mă voi implica. Cel mai bine e să luăm o decizie responsabilă politică şi să fie aşteptarea cetăţenilor. Este o discuţie internă pe care prefer să o am în interiorul partidului”, a mai spus Ciolacu.

Senatorii PSD au decis, în 25 februarie, să-l propună pe Şerban Nicolae pentru funcţia de preşedinte al Senatului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.