Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu afirmă că îmbrâncirea şi târârea în cătuşe pe scările spitalului a unui om aflat în suferinţă nu au nimic de a face cu justiţia, referindu-se la modul în care a fost tratată Sorina Pintea - aflată în arest sub acuzaţia de luare de mită - când a fost dusă la Policlinica MAI, din cauza stării de sănătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este revoltător cum pentru unii se găsesc soluţii pentru a le fi respectate drepturile, iar pentru alţii, nu. Ceea ce am văzut cu toţii ieri în cazul Sorinei Pintea este un odios dublu standard în respectarea drepturilor fundamentale ale omului! Îmbrâncirea şi târârea în cătuşe pe scările spitalului a unui om aflat în suferinţă nu au nimic de a face cu justiţia. Justiţia trebuie să se facă de către judecători şi în sala de judecată, nu la televizor!”,scrie Ciolacu pe Facebook.

El afirmă că spectacolul public prin care se distrug vieţile unor oameni trebuia să înceteze demult.

”Dar cine va răspunde pentru toată această umilinţă publică la care este supusă acum Sorina Pintea dacă, în final, va fi achitată la fel ca Ludovic Orban?!”,se întreabă el.

Fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea a fost scoasă din arest,  marţi seară, pentru un nou consult medical, dat fiind că, în condiţiile în care suferă de o boală autoimună, starea sa sănătate s-a agravat. Avocaţii lui Pintea au criticat faptul că autorităţile au creat condiţiile pentru ca aceasta să fie filmată de aproape, încătuşată şi într-o stare fizică precară.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.