Platforma online Pornhub, care a înregistrat 42 de miliarde de vizite anul trecut, lansează miercuri prima producţie non-porno, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Documentarul „Shakedown”, semnat de artista Leilah Weinraub, vorbeşte despre lesbienele şi homosexualii care frecventau cluburile de striptease din Los Angeles în urmă cu mulţi ani. El este realizat din înregistrpri video făcute de Weinraub pe parcursul a 15 ani şi priveşte senzual, dar şi cu umor această subcultură.

Filmul, către care Weinraub speră să le atragă pe femei, va fi disponibil pe Pornhub gratuit în luna martie. El va fi difuzat apoi de Criterion Channel şi, din vară, va fi disponibil pe iTunes.

„Acest film face parte dintr-un angajament luat de Pornhub să susţină artele. Vrem să fim văzuţi ca o platformă pe care artiştii şi creatorii o pot folosi”, a spus Alex Klein, director de brand.

În 2019, Pornhub a înregistrat 115 milioane de vizite pe zi, 39 de miliarde de căutări unice şi 1,36 de milioane de ore de conţinut încărcat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.