Două persoane au murit şi şase au fost rănite în accidentul care s-a produs, marţi după-amiază, pe DN 2 F, în judeţul Vaslui. Planul Roşu de intervenţie a fost dezactivat la ora 18.14.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Vaslui a precizat, marţi, că în total au fost opt persoane implicate în accidentul de pe DN 2 F, pentru care a fost activat Planul Roşu de intervenţie.

”Şase victime, între care şi minorul în vârstă de 14 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, victimele prezentând multiple traumatisme”, a transmis ISU Vaslui. 

Două dintre victime, cele aflate în stop cardio-respirator, au fost resuscitate la faţa locului.

”Din nefericire, niciuna dintre aceste persoane nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii declarând decesul acestora”, au mai transmis pompierii.

La ora 18:14 a încetat PLanul Roşu de Intervenţie.

Centrul Infotrafic precizează că traficul este complet blocat în apropierea comunei Puşcaşi, în accident fiind implicate trei autoturisme.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.