O cisternă plină cu benzină s-a răsturnat, luni, pe DE 581, în judeţul Vaslui, la ieşirea din oraşul Huşi către Vama Albiţa, iar pompierii intervin cu mai multe autospeciale. Din autocisterna fisurată curge masiv combustibil. Şoferul a fost încarcerat, dar a fost scos de către echipajul de descarcerare şi este conştient.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Vaslui a anunţat, luni seară, c intervine cu mai multe autospeciale la un accident rutier în care este implicată o autocisterna încărcată cu benzină.

”Din autocisterna fisurată curge masiv combustibil. De la Detaşamentul Vaslui se intervine în sprijin cu alte trei autospeciale, între care şi autospecială CBRN”, a transmis ISU Vaslui.

Sursa citată a precizat că şoferul a fost blocat în autovehicul, a fost descarcerat şi este transportat în stare de conştienţă la Compartimentul de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal "Dumitru Castroian" Huşi.

”Au fost deconectate bornele de la bateria autocisternei şi se asigură celelalte măsuri PSI”, au mai transmis pompierii, care au precizat că acţiunea esteîn dinamică.

Centrul Infotrafic a precizat că trafiul în zonă este complet blocat.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.