Preşedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune că nu sunt tensiuni în partid care să fi dus la amânarea Congresului, deoarece era singurul candidat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a fost întrebat, luni, cum comentează afirmaţia PNL care susţine că PSD a amânat Congresul nu din cauza coronavirusului, ci pentru că este o luptă în interiorul formaţiunii pentru funcţii.   
 
"Nu mă interesează ce spun liberalii. Nu sunt tensiuni. Cum să fie tensiuni când eram singurul candidat? (...) Eu eram unicul candidat şi eu veneam cu o echipă. Unde sunt tensiunile? Este echipa făcută de cel care candidează la preşedinte. Echipa tot eu o fac. Domnul Orban are o mare problemă, să rezolve problemele de criză politică în care suntem”, a mai spus Marcel Ciolacu.
 
Întrebat dacă criza coronavirusului se prelunge şi dacă ia în calcul să facă congresul online, liderul interimar al PSD a spus: “Dacă criza coronavirusului continuă, e posibil”.
 
Congresul PSD, care trebuia să aibă loc în 29 februarie, a fost amânat după confirmarea primului caz de infectare cu coronavirus în România
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.