Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia franceză Metz, scor 28-26 (14-13), în penultimul meci din grupa principală I a Ligii Campionilor, însă va continua competiţia în sferturile de finală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei au fost Zaadi 6 goluri, pentru Metz, respectiv Lekici 5, Neagu 4, Grbici 4, pentru CSM Bucureşti.

CSM Bucureşti rămâne cu 9 puncte, pe locul 4, şi se califică în sferturile competiţiei şi datorită victoriei lui Rostov Don la Vipers, scor 32-29, eşec care scoate formaţia norvegiană din lupta pentru sferturi, având doar cinci puncte înaintea ultimei etape.

Mai sunt calificate în sferturi Metz, Rostov Don şi Team Esbjerg, de pe locurile 1-3.

Rezultatele anterioare ale CSM Bucureşti în grupa I: 23-33 şi 27-24 cu FTC Budapesta, 32-27 cu Metz şi 25-23 cu Vipers.

CSM Bucureşti va juca ultimul meci din grupa I pe terenpropriu, cu Vipers, în 7 martie.

În grupa preliminară B a competiţiei, CSM a obţinut rezultatele: 24-22 şi 21-25 cu Team Esbjerg, 23-23 şi 22-23 cu Rostov Don şi 35-19 şi 28-19 cu MKS Lublin.

În grupa principală II joacă şi campioana României, SCM Râmnicu Vâlcea, calificată şi ea în sferturile competiţiei.

Primele patru clasate din fiecare din cele două grupe principale se vor califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, cu meciuri tur-retur, încrucişat, programate între 3-5 şi 10-12 aprilie, pentru calificarea la Turneul Final Four. Acesta va avea loc la Budapesta, în 9-10 mai 2020, la Budapesta.

Deţinătoarea trofeului este campioana Ungariei, Gyor ETO.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.