Poliţiştii de frontieră de la Moldova Veche, judeţul Caraş- Severin, au depistat cinci cetăţeni egipteni, care au traversat fluviul Dunărea cu barca, din Serbia în România, cu intenţia să ajungă ilegal în vestul Europei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 23.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche, judeţul Caraş Severin, au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, o ambarcaţiune care se îndreapta dinspre Serbia spre teritoriul României. 
 
”La malul românesc al Dunării, pe direcţia km flv 1039, au fost descoperiţi într-o barcă cinci cetăţeni străni. Toţi au fost conduşi la sediul sectorului Poliţiei de Frontieră, unde în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că sunt cetăţeni egipteni, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani. La cercetări, bărbaţii au declarat că au trecut frontiera din Serbia în România, cu barca,  pe teritoriul statului vecin fiind ajutaţi de către un cetăţean străin, căruia i-au plătit suma de 200 de euro/persoană. Aceştia intenţionau să-şi continue deplasarea spre ţări din vestul Europei”, se arată în comunicat.
 
În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.