Un copil din judeţul Teleorman, al cărui tată a fost în regiunea Lombardia din Italia, este suspect de infectare cu coronavirus. Întreaga familie era izolată la domiciliu, iar copilul a făcut febră fiind transportat la spital, unde va rămâne până la primirea rezultatelor de la Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile din Teleorman au anuţat, joi, că o persoană care era izolată la domiciliu a fost evaluată medical.

”Vorbim despre o persoană aflată sub supraveghere epidemiologică pasivă, pentru o perioadă de 14 zile, în izolare la domiciliu”, au transmis, joi, reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman.

Potrivit presei locale, este vorba despre un copil de 10 – 12 ani care a făcut febră. Tatăl său s-a întors recent din Lombardia, regiunea din Italia aflată în zona de restricţie, de aceea întreaga familie era izolată la domiciliu.

Copilul a fost dus la spital, unde autorităţile aşteaptă rezultatele analizelor trimise la Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti.

În prezent, în ţară sunt în carantină în centre instituţionalizate 99 de persoane, iar 7.174 de persoane au fost izolate la domiciliu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.