Un banner cu mesajul "Chirica, nu eşti binevenit în PNL” a fost desfăşurat, miercuri dimineaţa, în faţa sediului PNL Iaşi, de către câţiva membri liberali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei care au desfăşurat bannerul au spus că este o formă de protest faţă de posibila venire în partid a edilului Mihai Chirica. Bannerul a fost vizibil câteva zeci de minute în faţa sediului PNL Iaşi din Podu Roş, după care a fost îndepărtat de către cei care l-au adus.

Până în prezent, mai mulţi membri a PNL şi-au exprimat nemulţumirea faţă de posibilitatea cooptării în partid a edilului Mihai Chirica.

O decizie în privinţa lui Chirica va fi luată într-o şedinţă viitoare a Biroului Permanent Judeţean PNL Iaşi.

Liderul PNL Ludovic Orban a spus, luni seară, la Digi24 că Mihai Chirica nu mai are legătură cu PSD, întrucât s-a luptat timp de aproape patru ani cu Dragnea şi PSD, iar la alegerile prezidenţiale din toamna trecută l-a susţinut pe Klaus Iohannis.

"Acuma să încerci să arunci o anatemă asupra lui Chirica din punct de vedere politic, aducându-i aminte că acum o sută de ani a fost PSD-ist nu mi se pare corect. Dacă Biroul Judeţean va lua decizia de a-l propune ca şi candidat din partea Partidului Naţional Liberal, în ceea ce mă priveşte pe mine voi fi de acord cu această decizie”, a afirmat preşedintele PNL.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.