Liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru, susţine că pierzătorul politic al momentului este Ludovic Orban şi că liderul PNL va fi părăsit cât de curând de preşedintele Klaus Iohannis, dar şi de colegii săi de partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bogdan Cojocaru afirmă, într-un comunicat de presă, că pentru prima dată, planul preşedintelui Klaus Iohannis privind declanşarea anticipatelor a eşuat şi că acest lucru a fost recunoscut inclusiv de şeful statului, care a spus că şansele pentru a avea anticipate au scăzut sub 50 la sută.

Şeful tinerilor social-democraţi consideră că preşedintele Klaus Iohannis va fi obligat să respecte decizia CCR, dar că întrebarea este ce va face Ludovic Orban, pe care îl consideră “cel mai mare pierzător politic al momentului“.

“Premier nu mai poate fi, de ratat a ratat cu brio obiectivul politic asumat de PNL, acela al declanşării anticipatelor, a ratat şi tema politică a desfăşurării alegerilor locale în două tururi de scrutin şi atunci, ne întrebăm, într-un mod cât se poate de just: ce mai caută Ludovic Orban la Palatul Victoria? Va fi oare retras într-un loc călduţ, de ambasador, în vreo ţară exotică?“, a declarat deputatul PSD.
Bogdan Cojocaru susţine că şeful liberalilor Ludovic Orban a eşuat pe “o insulă a penibilului“ şi că “doar a fost folosit de liderul suprecum pentru jocul său politic“.

Preşedintele TSD afirmă că Ludovic Orban va fi părăsit în curând şi de preşedintele Klaus Iohannis, dar şi de colegii săi din PNL.

“Crunt destin, dar unul corect pentru un personaj complet lipsit de substanţă şi viziune, care a aterizat pe o pistă greşită a politicii şi a crezut că poate conduce ţara. S-a dovedit o pălărie mult prea largă pentru cât de mic a devenit domnia sa“, mai spune liderul TSD, Bogdan Cojocaru.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.