O maşină în care se aflau un bărbat şi un copil de 9 ani a căzut, marţi, în lacul Tăbăcărie din municipiul Constanţa. Cele două persoane au fost scoase din apă, copilul având un atac de panică, în timp ce bărbatul este resuscitat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Scafandrii au verificat maşina şi în interior nu se mai află nicio persoană. 

”Scafandrii au verificat autoturismul, în interior nu se mai află nimeni. Copilul are vârstă de aproximativ 9 ani şi este preluat de SMURD şi transportat la spital”, au transmis autorităţile din Constanţa. 

Iniţial, s-a transmis că ar avea 12 ani copilul implicat în incident 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi după amiază, după ce o maşină în care se aflau două persoane a căzut în lacul Tăbăcărie din Constanţa, în apropierea Pavilionului Expoziţional.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o descarcerare grea, două echipaje SMURD şi elicopterul SMURD.

Copilul de 12 ani a fost scos din apă, suferind un atac de panică. Un bărbatul, bunicul copilului, a fost scos din lac şi este resuscitat deoarece se afla în stop cardiorespirator.

Reprezentanţii ISU Dobrogea au precizat că în zonă vor sosi şi scafandrii pentru a verifica dacă în maşina respectivă mai sunt persoane, dar din spusele copilului în autoturism se aflau doar el cu bunicul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.