Preşedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a anunţat, luni seara, la TVR 1, că "în principiu" va candida la Congresul partidului, care va avea loc cel mai probabil la sfârşitul acestei săptămâni, spunând că îşi propune să câştige alegerilor locale şi cele parlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a afirmat că şi-ar fi dorit ca în această perioadă să se vorbească mai mult de Congresul PSD decât de criza politică, precizând că din această criză nu are nimeni de câştigat. 
 
Întrebat dacă va candida la Congres, Marcel Ciolacu a răspuns: "Este posibil să candidez. Nu am apucat să vorbesc cu colegii să creionăm echipa”.
 
Întrebat dacă se vede conducând PSD-ul, Ciolacu a spus: "Da, nu e nicio problemă şi am început să avem o echipă cât mai sudată. Îmi doresc să am o discuţie, cred că mâine sau poimâne cu echipa să văd şi ce mai avem de lucru la proiect, în principiu voi candida la Congres”. 
 
El spune că deciziile trebuie luate de către membrii partidului, în interiorul formaţiunii politice. Ciolacu îşi propune să câştige alegerile locale şi cele parlamentare. 
 
El nu ştie dacă vor mai fi şi alţi candidaţi la funcţia de preşedinte al PSD, dar şi-ar dori să fie, şi nu ştie dacă fostul premier Sorin Grindeanu va candida la vreo funcţie.
 
Marcel Ciolacu a mai afirmat că Congresul PSD va avea loc în 29 februarie dacă până atunci nu se confirmă un caz de coronavirus în ţara noastră.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.