Pentru mulţi o metodă de destresare foarte eficientă şi pentru un public larg un mod interesant şi relaxant de a petrece timpul liber, activitatea de a picta este încurajată astăzi printr-o modalitate excelentă de a avea rezultate deosebite. Este vorba despre picturile pe numere şi despre modul în care acestea se realizează. Practic pânza pe care se vor aplica diversele culori vine numerotată şi structurată astfel încât, respectând corespondenţa dintre numere şi culori, să rezulte un peisaj, respectiv un decor special.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pictorul Fericit este magazinul online care propune celor interesaţi de o astfel de activitate, picturi pe numere deosebite, ce prezintă grade diferite de dificultate. Acestea se adresează publicului larg şi sunt deci potrivite atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Copilăria este perioada excelentă de a deprinde o astfel de artă, iar eshop-ul o susţine cu soluţii pe măsură. Iată care sunt motivele pentru care PictorulFericit.ro este reperul celor sunt atraşi de ideea de a realiza astfel de picturi, de a încerca o altă metodă de relaxare, de destresare, de a se elibera de griji, de a se elibera de tensiunea acumulată în decursul unei perioade aglomerate.

Diversitate de opţiuni

Fiecare pictură se axează pe o anumită temă, înfăţişează un anumit decor şi presupune aplicarea unei palete diferite de culori. Magazinul online menţionat propune publicului său o multitudine de modele de picturi pe numere, astfel că totul e pe alese: animale, flori, clădiri, oraşe, păsări, peisaje, dar şi diverse reprezentări special pentru ea, pentru el sau pentru copii.

Kit complet de pictură

Plasarea unei comenzi pe pictorulfericit.ro înseamnă livrarea unui kit de pictură complet, deci care include toate cele necesare pentru a trece la treabă imediat cum soseşte coletul. Vine într-o cutie elegantă semnată Pictorul Fericit şi include pânza schiţată şi pregătită pentru a fi colorată cu acuarelele pe bază de ulei pe care kit-ul le va include. Cele trei pensoane vor fi de diferite dimensiuni şi grosimi, pentru a aplica în mod corespunzător fiecare culoare, chiar şi în spaţiile mai mici. Alături de acestea se va regăsi şi o schiţă imprimată pe hârtie, pentru a putea urmări ulterior asocierea culorilor cu pânza, precum şi o imagine în miniatură a tabloului, în varianta finală.

Grade diferite de dificultate

Acest avantaj însumează mai multe calităţi. Este vorba aici atât de complexitatea picturii, cât şi de diversitatea culorilor cu care se va jongla. Este un criteriu în funcţie de care poate fi aleasă şi pictura pe numere potrivită. Pentru un începător, spre exemplu, un model cu mai puţine detalii de conturat poate fi o alegere potrivită. În cazul celor care deja au cunoştinţe sau au mai desfăşurat alte activităţi există produse ce pot reprezenta o reală provocare.

Odată finalizat, un astfel de tablou poate fi înrămat şi agăţat în locuinţă, spre exemplu. Va fi rodul muncii personale, a efortului depus pentru a realiza ceva propriu, din pasiune sau din dorinţa de a petrece timpul într-o manieră altfel.

Cei interesaţi sunt invitaţi să descopere modelele pe care Pictorul Fericit le-a pregătit pentru a se bucura la rândul lor de o experienţă de pictură deosebită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.