Senatorul Mihai Fifor, fost secretar general al PSD, a fost ales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al PSD Arad, în cea de-a doua Conferinţă Judeţeană care a avut loc în luna februarie în judeţ. Fifor a candidat împotriva deputatului Dorel Căprar, a cărui alegere în funcţia de preşedinte, într-o Conferinţă care a avut loc în urmă cu două săptămâni, a fost declarată nestatutară de către Comitetul Executiv al PSD. În funcţia de preşedinte executiv a fost ales deputatul Florin Tripa, vizat în dosarul şpăgilor de la DRDP Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conferinţa Extraordinară a PSD Arad a avut loc, sâmbătă, după ce Comitetul Executiv al PSD a decis că anterioara şedinţă, în care a fost ales preşedinte deputatul Dorel Căprar, nu a fost statutară.

Pentru funcţia de preşedinte au candidat senatorul Mihai Fifor, fost secretar general al PSD, şi deputatul Dorel Căprar, inculpat în dosarul şpăgilor de la DRDP Timioara pentru PSD Arad. Fifor a câştigat alegerile, fiind preferat de 64 dintre delegaţii la şedinţă.

În funcţia de preşedinte executiv a fost ales Florin Tripa, vizat în dosarul şpăgilor de la DRDP Timişoara pentru PSD Arad.

”Multumesc, Florine! Onorat să am alături un astfel de prieten. Împreună, alături de toţi ceilalţi colegi, vom arăta arădenilor forţa PSD Arad”, a scris Fifor pe Facebook, după Conferinţă şi a postat o fotografie în care apare alături de Florin Tripa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.