Facultatea de Medicină Li Ka Shing a Universităţii din Hong Kong a publicat o nouă imagine a virusului la microscop, potrivit CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La microscop, punctele galbene reprezintă particulele virale iar albastrul este suprafaţa celulei.  

După patru decese şi 18 contaminări în Iran de miercuri, Libanul anunţă vineri primul caz de pneumonie virală Covid-19, şi Israel a afirmat că unul dintre cetăţenii său plasat în carantină pe nava Diamond Princess a fost testat pozitiv.

Anterior, mai multe cazuri au fost înregistrate în Egipt şi Emiratele Arabe Unite. 

Cel puţin cinci sute de cazuri de infectare cu noul coronavirus Covid-19 au fost înregistrate în închisori din trei provincii chineze, iar mai mulţi oficiali au fost demişi din funcţii.

Coreea de Sud a raportat o creştere importantă a cazurilor, cu 52, ajungând la 156. Majoritatea noilor cazuri au fost înregistrate în oraşul Daegu, unde au fost luate măsuri speciale pentru controlarea răspândirii coronavirusului.

Potrivit OMS, virusul a contaminat deja mai mult de 75.000 de persoane în China şi 1.100 în alte părţi în lume. Epidemia a provocoat deja moartea a mai mult de 2.200 de oameni. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.